Search in:

Girls Only! Kitesurfkamp Terschelling

Elk jaar zitten we op camping de Kooi met ons jaarlijks inmiddels groter en gezelliger geworden ENVI GIRL Kitekamp. Op Terschelling geven wij het hele jaar door les. In de maanden juli en augustus lessen zelfs in combinatie met een kamp. Er is elke dag ontbijt en wordt door ons verzorgd. Er staat een tentje voor je klaar, dus opbouwen en afbreken is niet nodig. Enkel je luchtbed en slaapzak mee.

Het avondeten is op eigen kosten, maar wordt vaak gezamenlijk geregeld en klaargemaakt. Je kunt dus zelf bepalen of je mee eet of niet. Geen camping setjes gelukkig. Maar echt een overdekt grote (partytent met zijkanten) keuken. We koken op een gasfornuis en er is een zelfs een koffiezet apparaat!

Lessen doe je bij ons in de school en na je les kun je bij ons huren als je veilig genoeg en zelfstandig kunt kitesurfen. Kun je al kiten? Opslag van je kite materiaal is geregeld in de bus en wordt elke dag naar de spot gereden. Wel zo relaxed. Zelf pak je de fiets om er heen te fietsen wat niet langer dan 15 minuten is. Iedereen is welkom, jong en oud, beginners en gevorderden.

No wind?! No worries! SUP, Core stability training en natuurlijk kan je de les of clinic altijd nog inhalen wanneer je terug bent op het vaste land. Natuurlijk heeft ENVI nog toffe extra activiteiten geregeld als goede ochtendgymnastiek / duo training, creatieve workshops, goodies en andere extra’s!

Meer weten over ENVI Clinics? www.enviclinics.nl